WERKWIJZE B-MAGNETIC

b-magnetic is jouw digital branding expert die staat te popelen om jouw social media marketing uit te werken. LinkedIn, Instagram, Facebook hebben voor ons geen geheimen. Wij zetten graag onze kennis in om de online aanwezigheid van éénmanszaken en kleine bedrijven te boosten.

1 │ INTAKE
Een straffe sociale media strategie begint bij een eerste kennismakingsgesprek en een diagnose van jouw huidige social media status. We luisteren naar jouw vraag, identificeren jouw doelgroep, exploreren waar jouw bedrijf vandaag staat en leggen de doelstellingen vast.

2│ SOCIAL MEDIA COACHING

We houden van een persoonlijke aanpak en begeleiden je graag stap per stap in de wondere wereld van social media. Zodat jij als solopreneur of ondernemer/onderneemster begrijpt hoe de sociale media kanalen precies in mekaar steekt, welke de mogelijkheden zijn.

Onze filosofie is om eerst een sterk fundament te bouwen (optimaliseren van jouw social media kanalen), vooraleer we gaan communiceren. It's all about the first impression.

3│ CONTENT PLAN
We brainstormen graag over een glashelder content plan waarbij we onvoorwaardelijke aandacht hebben voor wat jouw doelpubliek en prospects aantrekkelijk vinden. Jouw bedrijfsidentiteit en merk online uitdragen, op het juiste moment, via de juiste kanalen én naar de juiste mensen.

4│ PARTNERSHIPS
Om professionele posts te garanderen, werken we in een dynamisch partnership met copywriters, fotografen, grafisch designers, video en Facebook advertising  experts. We lanceren sterke content via de juiste online kanalen. Doe je dit liever zelf of heb je bepaalde skills in huis? Fantastisch! Dan staan wij aan de zijlijn om te supporteren en bij te sturen indien nodig.

5│ POSTEN
We lanceren sterke content via de juiste online kanalen. Doe je dit liever zelf of heb je bepaalde skills in huis? Fantastisch! Dan staan wij aan de zijlijn om te supporteren en bij te sturen indien nodig.

6│ METEN IS WETEN
Welke resultaten heb je geboekt? We houden de vinger nauw aan de pols en volgen de resultaten maandelijks op met state-of-the-art software programma’s die alle ‘clicks’ en ‘views’ in kaart brengen. Waar nodig sturen we bij want b-magnetic houdt van tevreden klanten.

Graag meer informatie of een prijsofferte?
Maak hier een afspraak >>

 

WERKWIJZE B-MAGNETIC

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x