WERKWIJZE B-EVENTIC

Een seminarie, bedrijfsevenement, beurs, openingsfeest, jubileum, productlancering of opendeurdag organiseren? b-eventic heeft een hart voor bedrijfsevenementen en doorloopt samen met u de volgende stappen:

1 │ INTAKE
Elk bedrijfsevenement start met een aangenaam intakegesprek. Wij luisteren en stellen de juiste vragen zodat we precies weten wat het doel is van jouw evenement. Wil je informeren, motiveren, inspireren of bedanken?

2 │ EVENT PLANNING
Doelstellingen duidelijk? Dan is onze eventplanner klaar om de eerste fundamenten te leggen van jouw memorabel evenement. We gaan op zoek naar een bijzondere locatie en omcirkelen alvast een datum in onze feestagenda. Bovendien vouwen we een professioneel logistiek plan uit dat we samen bespreken.

3 │ CHECKLIST
We finetunen de praktische organisatie en checken 1001 zaken: audio-visueel, beveiliging, catering, online/offline communicatie, decoratie, entertainment, hostessen, locatie, meubilair, muziek, parking, sprekers, enz. Omdat we enkel houden van aangename verrassingen bewaken we jouw budget van start tot stop.

4 │ DRAAIBOEK
Een gedetailleerd draaiboek wordt opgesteld. We zorgen voor een warm onthaal en coördineren alles voor en achter de schermen met een brede glimlach zodat u en uw gasten 100% genieten van een vlot verloop van het evenement.

5 │ FEEDBACK
We houden van transparante afspraken en heldere communicatie. Na afloop van jouw bedrijfsevenement komen wij graag langs voor een eerlijke debriefing.

Staat er een bedrijfsevenement op de planning? b-eventic is er helemaal klaar voor!

Neem een kijkje achter de schermen & volg ons via InstagramFacebook!
Maak hier een afspraak >>

Een review schrijven? 

WERKWIJZE B-EVENTIC

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x