BLOG | Wat betekent het om een Power Lady te worden genoemd?

Het is mijn missie om een verschil te maken in de wereld door vrouwelijke ondernemers in zichzelf te laten geloven. Waarom? Omdat het voor mij een lang proces, hele reis was om te worden wie ik nu ben. Van een verlegen meisje tot een onderneemster, die zich kwetsbaar durft op te stallen, in haar kracht en openlijk durft te praten rond ups en downs.


Soms noemen mensen me een 'super power lady'.

Ik probeer steeds elke opmerking die ik ontvang te waarderen, en toch voel ik me soms niet als supervrouw!


Dit zette me aan het denken. Waarom zien mensen je anders dan hoe je je voelt? Waarom denken mensen dat ik zo'n power lady ben?

Ik denk dat het komt omdat ik doorzettingsvermogen toon. Ik heb de energie die nodig is om iets op te bouwen. Het starten van een bedrijf is voor iedereen anders. Maar over het algemeen gaat het om proberen, ambitieus te durven zijn, doelen stellen en al het mogelijke doen om ze te bereiken.


En hier draait het om MINDSET. Hoe je naar situaties kijkt. Hoe je met problemen omgaat. Hoe je je evolueert en jezelf ontwikkelt.


Een groeimindset geeft je de kracht om elke situatie aan te kunnen, hoe moeilijk ze soms ook zijn. En ik denk dat dit is wat anderen interpreteren als zijnde 'een power lady'.

Achter elke 'superkracht-dame' is er een proces van toewijding en een brandende ambitie om doelen te bereiken en een droom waar te maken.

En jij kunt dat ook doen.

Door stil te blijven staan en jezelf af te vragen: waarom doe ik wat ik elke dag doe? Wat drijft mij verder? Wat wil ik in mijn leven bereiken? Wat is mijn levensmissie?

Luister naar deze vonk diep in je. En durf te springen.

Je hebt alle potentieel in je. ❤
BLOG | Wat betekent het om een Power Lady te worden genoemd?

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x