BLOG | Waarom ik mijn eigen zaak wou opstarten

Na jaren gewerkt te hebben in de bedrijfswereld en voor de overheid en tijdens mijn herstel van een burn-out zag ik plots een beeld..Op een dag zal ik mijn eigen baas worden en ik zal me vrij voelen.

Ik kon mijn DNA ook niet negeren: het ondernemersbloed zit in de familie.

Na mijn herstel van de burn-out, was ik aan de slag als mede-zaakvoerder van het agentschap van mijn ex-partner. Een 4-tal jaar geleden, heb ik besloten mijn eigen weg te gaan en mijn hart te volgen.

“Never be defined by your past. It was just a lesson, not a life sentence.” – Anonymous

Ik besefte al snel dat dit niet van de ene dag op de andere zou gebeuren. Het zou tijd kosten om een bedrijf helemaal vanaf nul  te beginnen, om nieuwe klanten te vinden en nieuwe projecten te starten.

Mijn doel was om projecten / evenementen een andere dimensie te geven door mijn persoonlijke benadering. Ik vind het fijn om contact te maken met mijn klanten, om verbinding te maken. Ik luister graag naar de noden en wensen en gids ze graag doorheen hun projecten, van A tot Z, of het nu gaat om het creëren van magische evenementen of het vergroten van hun online zichtbaarheid.

Het starten van mijn eigen bedrijf was één van mijn beste beslissingen. Ik hou van wat ik doe en doe waar ik van hou. De vrijheid om mijn eigen beslissingen te nemen, mijn eigen tijd te beheren en de mensen te kiezen met wie ik wil werken, geeft me energie.

Ja, het opstarten van je bedrijf betekent durf om uit je comfort zone te stappen, meer zelfvertrouwen te krijgen, hard te werken en alles alleen te ontdekken. Maar het is mogelijk, als je in jezelf gelooft.

Sinds ik 4 jaar geleden met mijn bedrijf begon, ben ik enorm gegroeid, op een persoonlijk en een professioneel vlak. Het resultaat is dat het steeds meer mijn missie wordt om mensen te inspireren om in zichzelf te geloven, uit hun comfort zone te durven stappen, naar hun innerlijke stem te luisteren en hun hart te volgen om hun dromen waar te maken.

Wat is je WAAROM? Welke stappen heb jij genomen om de persoon te worden die je NU bent?

Sprankelend licht en liefde,

BLOG | Waarom ik mijn eigen zaak wou opstarten

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x