BLOG | Van harte welkom bij b-iconic!

Het nieuwe jaar 2018 start met de geboorte van een website en een overkoepelende naam voor 3 activiteiten: b-iconic.

Graag licht ik ze even toe.

Waarvoor staat b-iconic?

Eind 2014 heb ik beslist mijn eigen weg op te gaan en mijn hart voor evenementen verder te zetten onder de naam b-eventic.

Organisatie en coördinatie van bedrijfsevenementen, met een zeer persoonlijke en mensgerichte aanpak, is mijn core business. Elk evenement is een nieuwe uitdaging en ik zorg er enthousiast voor dat uw evenement van A tot Z vlot en tot in de puntjes perfect verloopt.

Soms beschikken bedrijven niet over een marketingafdeling of een events manager met kennis van zaken of ontbreekt gewoon de tijd.. een factor dat meestal wordt onderschat. Een evenement tot in de kleinste details organiseren vraagt namelijk heel wat voorbereiding.

U herkent zich in deze situatie? Dan bent u hier op het juiste adres.

Mijn aanpak:

In een eerste fase tracht ik me helemaal onder te dompelen in de heersende bedrijfscultuur en -waarden zodat de branding perfect geïntegreerd wordt in het evenement. Ik pas me zodanig aan alsof ik tijdelijk één van uw collega's ben. In een tweede fase begeleid ik u stap per stap en op maat doorheen het hele proces van eventorganisatie. De prioritaire punten worden besproken alsook de volgende stappen, steeds in functie van het beschikbare budget. Op regelmatige basis vergaderen we zodat de neuzen in dezelfde richting blijven. De rollen, taken, verantwoordelijkheden worden duidelijk bepaald. Heldere communicatie, regelmatige afstemming, vertrouwen, is namelijk voor mij de basis van een succesvol evenement.

 

Daarnaast heb ik een bijkomende activiteit rond online marketing coaching opgestart en dit onder de naam b-magnetic.

Al jaren ben ik namelijk een "social media addict": 10 jaar actief op LinkedIn & Facebook en sinds 2017 ben ik een grote fan van Instagram. Ik school me regelmatig bij om op de hoogte te bljiven van de laatste trends en evoluties in de digitale wereld.

KMO's of éénmanszaken die geen kaas hebben gegeten van social media en/of zich sterker wensen te profileren op internet, begeleid ik graag. We brainstormen samen over content, we passen de profielen en pagina's aan en indien wenselijk, beheer ik uw social media kanalen.

Eenmanszaken die zich online wensen te profileren ("personal branding") en online vindbaar en zichtbaar willen worden, coach ik graag verder.

 

b-authentic had ik opgestart met als doel om mijn verhaal rond burn-out naar buiten te brengen. Zich kwetsbaar opstellen en tonen dat het mogelijk is om je hart te volgen .. Om te durven springen en om je droom te verwezenlijken. Mijn missie met b-authentic is ondertussen veel helderder geworden. Ik wil vrouwelijke onderneemsters motiveren en inspireren en als een toonbeeld fungeren. Ondernemen vraagt durf, moed en geloof in zichzelf. Authenticiteit is dan ook de kern van mijn zaak: ethisch ondernemen, heldere communicatie, zich kwetsbaar opstellen, lange-termijn samenwerking opbouwen, win-win situaties creëeren met gelijkgestemden. Zàlig is dat! En steeds .. met de smile, want dat is ondertussen mijn handelsmerk geworden.

 

Samengevat helpt b-iconic u op een holistische dynamische manier op vlak van marketing-communicatie met de organisatie van evenementen en sociale media.

b-iconic beschikt over een ruim netwerk en werkt samen met specialisten en experten in verschillende domeinen. 

Hoe wenst u verder geholpen te worden?

Let's talk & create synergies!

 

 

 

BLOG | Van harte welkom bij b-iconic!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x