MISS GERALDINE

#myjobmypassion

Hallo, ik ben Geraldine Huybrechts. Met een hart voor entrepreneurship, een zeer uitgebreid netwerk, een jarenlange expertise in de evenementensector en een digitale neus voor alles wat met social media te maken heeft, tekende ik de krachtlijnen uit voor mijn eigen zaak. b-iconic werkt voor enthousiaste en hooggevoelige (solo-) ondernemers, coaches en CEO's die hun missie in de wereld willen neerzetten.

Het fundament begint met een authentieke personal branding. Waar sta je voor? Wie ben je? Wat wil je uitstralen?

Vanuit jouw 'why', kan je je helder profileren om van hieruit jouw missie te gaan communiceren, online, offline & live. 

Mijn missie helpt je hierbij: authentiek ondernemerschap (b-authentic), pure online communicatie via personal branding (b-magnetic) samen met originele events (b-eventic).

3 stevige pijlers die jou en jouw zaak tot leven brengen, van binnenin naar buiten en in de breedte en in de diepte.

 

#mysmilemytrademark

Ik ben niet het grootste marketingbureau en dat is een bewuste keuze zodat ik me volledig vastbijt in jou en jouw project en een persoonlijke service met 100% aandacht voor jou garandeer. Ik werk recht vanuit het hart met een positieve energie, ik ben jouw persoonlijke cheerleader die je graag challenget vanaf de zijlijn met een snuifje intuïtie en een goeie dosis empowerment zodat jij ook durft te shinen!

 

#myteamkeepsthemagicalive 

Met mijn hand op het hart beloof ik niet alleen een persoonlijke, en ook de beste service. Ik laat me omringen door een creatief team die stuk voor stuk de beste in hun vak genoemd worden. 


Meet Elke

Online Training Academy Trainer & CoachMeet Kevin

Digital Marketing specialisatie FAAS & NLPMeet Joram

Strategische Digital Marketing, Website, Software oplossingenMeet Lori

Copywriter, Corrector & Taaltrainer

Converterende teksten
#hosttalkshow

Sinds 2020 heb ik mijn wekelijks online talk show: "Geri's Talk Show". Elke week wordt een gast uitgenodigd om te praten over de thema's rond ondernemen, marketing, mindset, persoonlijke groei.

Tune in elke maandagavond om 20u30 via Instagram Live op @geraldinehuybrechts.

Oh ja, "Geri" is mijn bijnaam ;-)


#microinfluencer

Geraldine wordt ook een "micro-influencer" genoemd. Met meer dan 7.000 contacten op LinkedIn en +7.000 volgers op Instagram bereikt ze heel wat (jonge) ondernemers. Ze werkt occasioneel samen voor influencer campagnes. Regelmatig wordt ze gevraagd als gast tijdens online events, voor podcast, interviews, .. Zie hieronder enkele samenwerkingen met merken en zaken. Zin om samen te werken? Stuur een mailtje


#boostyourbusiness 

Als mentor en inspirerende keynote spreker, bied ik coaches, solopreneurs en KMO's 1-op-1 coaching aan om je zaak te lanceren of mee op de rails te zetten. Daarnaast worden er op regelmatige basis workshops, seminars, trainings georganiseerd (zie Agenda).

 

Let's connect: LinkedIn
Love: Instagram 

Ontdek verder mijn expertises! Lees verder >>
Samenwerken? Let's do this >>Boek hier je gesprek in


Graag tot binnenkort!


Met sprankelende groetjes,


Empowered by & Collabs / Partnerships:
MISS GERALDINE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x