MISS GERALDINE

#myjobmypassion

Hallo, ik ben Geraldine Huybrechts. Met een hart voor entrepreneurship, een jarenlange expertise in de evenementensector en een digitale neus voor alles wat met social media te maken heeft, tekende ik de krachtlijnen uit voor mijn eigen zaak. b-iconic werkt voor enthousiaste ondernemers en KMO's die willen inzetten op originele events (b-eventic), online communicatie (b-magnetic) en authentiek ondernemerschap (b-authentic). 3 stevige pijlers die een onderneming tot leven brengen, intern en extern, in de breedte en in de diepte.

 

#mysmilemytrademark

Ik ben niet het grootste marketing- of evenementenbureau en dat is een bewuste keuze zodat ik me volledig vastbijt in jouw project en een persoonlijke service garandeer. Ik werk recht vanuit het hart met een positieve energie en een talent voor organisatorisch denkwerk. Als sparringpartner schuif ik graag mee aan tafel om te brainstormen, te finetunen en strategische plannen te smeden voor succesvolle en spraakmakende sprankelende events en social media. Altijd authentiek, altijd met de grote B van Business.

 

#myteamkeepsthemagicalive 

Met mijn hand op het hart beloof ik niet alleen een persoonlijke, maar ook de beste service. Daarom word ik omringd door een creatief collectief van freelancers die stuk voor stuk de beste in hun vak genoemd worden. 

Grafisch designers, copywriters, cateraars, deejays of fotografen? Op het juiste moment mixen we onze talenten om jouw bedrijf live en online te branden. 

Creatief intuïtief, praktische planner met een scherp oog voor detail? Check!


#boostyourbusiness 

Als mentor en inspirerende keynote spreker, bied ik solopreneurs en KMO's 1-op-1  coaching aan om je zaak te lanceren of mee op de rails te zetten. Daarnaast worden er op regelmatige basis workshops, seminars, trainings georganiseerd (zie Agenda).

 

Let's connect: LinkedIn
Tweet: Twitter
Love: Instagram 

Ontdek verder mijn expertises! Lees verder >>
Samenwerken? Let's do this >>Boek hier je gesprek in


Graag tot binnenkort!


Met sprankelende groetjes,


Empowered by & Collabs:


MISS GERALDINE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x