November 2019 - HLN rond 'Boosting Workshops'

Dynamische co-creatie naar een vitaal leven

Twee zaakvoersters in Herent slaan de handen in mekaar en starten samen "Boosting Workshops". Een concept met als doel om vrouwen te informeren en te stimuleren naar een energiek en vitaal leven.

Deze twee onderneemsters spreken uit ervaring en begrijpen wat het is om te herstellen na ziekte, om heel moe te zien en om je voort te slepen. Vanuit een persoonlijke en professionele interesse, hebben deze ladies zich verder bijgeschoold in orthomoleculaire kennis om correcte informatie te delen.

Fran en Geraldine zijn bezield met een missie om mensen naar meer energie en zelfbewustzijn te helpen. Dat doen ze aan de hand van zeer concrete voorbeelden en tips. Ze geloven er in dat kleine stappen échte verandering met zich meebrengen.

De aanpak is praktisch, interactief, met direct implementeerbaar advies rond voeding, beweging en mindset.

De eerste workshop "Boost your Energy - the Essentials" vindt plaats op woensdag 11 december 2019 om 19u00 bij Skin & Body Affair in Herent. Tijdens deze eerste sessie ligt de nadruk op basiskennis en bewustwording.

Deelnemers krijgen 10 tips om de feestdagen te overleven en concrete handvaten om de immuniteit te boosten. Naast een verdere opvolging in een besloten Facebook groep en 2 e-books die in primeur worden gedeeld.


Een verdieping rond deze workshop wordt in januari georganiseerd. En nog meer sessies zijn in petto om (startende) onderneemsters te boosten met een kickstart.


Meer weten?

Neem contact op met Fran Bekker (info@skinaffair.be) en Geraldine Huybrechts (geraldine@b-iconic.be)

Fran x Geraldine

Volg ons op Facebook & Instagram


November 2019 - HLN rond 'Boosting Workshops'

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x