KEYNOTES

KEYNOTE Durf te luisteren naar je hart ♥

Met deze keynote vertelt Geraldine een stukje van haar persoonlijk verhaal over haar traject van burn-out tot de verwezenlijking van haar droom: haar eigen zaak opstarten.

Durf te dromen, durf uit je comfort zone te stappen, durf je eigen weg op te gaan, ook al is de mening van anderen dat het geen zin heeft, of ook al zijn er oordelen van anderen om het niet te doen om je angst te geven, durf te vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid!

Vandaag is het haar wens om jou te raken, met een sprankeltje moed, vertrouwen, kracht, warmte.. door haar persoonlijk verhaal te delen.

Om een lichtpuntje te betekenen in jouw leven, dat het mogelijk is om dromen te realiseren. Als je maar durft om die eerste stappen te zetten, waar jouw hart naar verlangt. 

Om acties te ondernemen, om jouw doelen te bereiken, om te geloven in je eigen potentieel.

Duur: 30'


KEYNOTE Tips om je zichtbaarheid te boosten

Hoe kan je als ondernemer je zichtbaarheid vergroten? Hoe kan je dit doen online? Hoe kan je meer gezien worden offline? 

Duur: 30', 60'


KEYNOTE Doseren en je balans vinden

Met deze keynote deelt Geraldine haar ingrediënten om haar balans te vinden in het dagelijkse leven. Hoe blijf je gezond en vitaal zonder terug in de valkuil te trappen van presteren en over je limieten heen te gaan? 

Doseren is het sleutelwoord voor Geraldine. Met concrete tips en kleine stapjes kan je alvast aan de slag.

Duur: 30', 60'


KEYNOTE Het belang van netwerken

Waarom is netwerken (online / offline) belangrijk? Welke zijn de basis principes van netwerken? Hoe pak je netwerken aan?

Duur: 30', 60'

KEYNOTES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x