EVENTS ♥ NETWERKEN

Ben je op zoek naar een planner om jouw bedrijfsevenement te organiseren?

b-eventic is gespecialiseerd in de organisatie van bedrijfsfeesten, beursdeelnames, seminaries en corporate events die indruk maken. Met een rugzak vol ervaring en expertise en een flinke dosis passie staan we klaar om jou en jouw team volledig te ontzorgen, van concept tot realisatie. We brengen zakenrelaties, klanten of werknemers samen in een passend kader en creëren unieke ontmoetingen en authentieke ervaringen.

b-eventic vindt het helemaal fantastisch om jouw bedrijfs-DNA te ontdekken én te vertellen in een passend evenement, altijd creatief en in lijn met jouw budget.

 

Voor welke bedrijfsevenementen mag je b-eventic bellen?

  • Middelgroot (max 250 personen) of klein bedrijfsevenement organiseren in België 

  • Een beurs of seminarie organiseren van origineel concept tot realisatie

  • Opendeurdag of een opening van een zaak of bedrijf organiseren

  • Een kickstart productlancering 

  • Een inspirerende avond met feestelijke award uitreiking, VIP (netwerk) receptie

  • Business en fun combineren tijdens een VIP hospitality event, meetcentive, teambuilding

  • Scoren bij werknemers met een personeelsfeest, jubileumviering, walking dinner

  • Freelance project & event management

  • En nog zoveel meer…

Persoonlijke service met pit

Met een stevige portie pit realiseert b-eventic jouw bedrijfsevenement zodat je samen met alle genodigden toast op een meer dan geslaagd event. Bovendien houden we van goede afspraken, transparante budgetten en een minutieuze timing. Creativiteit? Yes, please! We hebben een kloppend hart voor memorabele events en kennen de mooiste feestlocaties. Van cateraars en deejays tot grafische designers en hostessen, wij bundelen de juiste talenten voor jouw evenement.
 

Ontdek hier de persoonlijke aanpak:


Laten we samenwerken:

Toon  ♥ blijf op de hoogte! 

Wat klanten zeggen ...

Van de grote producties wordt heel vaak gesproken over het show moment, de mooie foto's en videobeelden met tal van techniek en menselijk talent, enorm miskent is de organisatorische kant ook daarrond. Het is dankzij professionals als Géraldine dat het publiek bij onze shows optimaal kan genieten van de beleving. Hoe minder ze zich bewust zijn van alles wat voor hen werd georganiseerd, hoe meer onzichtbaar de ganse organisatie voor hen is, des te professioneler de organisatoren in de coulissen zijn: problemen voorspellen en vermijden, logische flow organiseren, logistiek... het gaat om ontzettend veel details. Geraldine is zo'n onzichtbaar 'alles onder controle' persoon tijdens een evenement: alles georganiseerd in alle discretie, zonder dat het publiek zelfs maar merkt wat er allemaal te organiseren valt. Absolute aanrader, vanwege ervaring, maar des te meer nog vanwege de manier waarop: eeuwige smile en focus. - Steven Martin


EVENTS ♥ NETWERKEN

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x