08.05.2019 | Unizo Limburg presentatie (besloten event)

Hoe kan je jouw aanwezigheid en vindbaarheid op social media vergroten? Hoe zit de wereld van LinkedIn precies in mekaar? Hoe zet je social media efficiënt in?

 

Social media is een volwaardig onderdeel van de communicatiestrategie en wordt in heel wat bedrijven toch eerder als een noodzakelijk kwaad beschouwd. “Het is te tijdrovend”, “Mijn klanten zitten niet op social media”, .. Het zijn maar enkele statements die al snel in de mond worden genomen. 

 

Nochtans kunnen we er niet meer omheen. Dankzij een sterke aanwezigheid en vindbaarheid op sociale netwerken zal je net gemakkelijker zaken doen.

 

Leads krijgen via mond-aan-mond reclame en via online contacten door actief te zijn op social media?

Yes, dit is mogelijk!

 

Tijdens deze sessie deelt Geraldine direct toepasbare en no-nonsense tips waarmee je meteen aan de slag kan. 

 

Met passie en op een zeer concrete, hands-on manier, reikt Geraldine Huybrechts de handvaten aan om ook jouw social media strategie te professionaliseren.

Aansluitend op deze lezing kwam mooie feedback:


Dankjewel voor de leuke presentatie. Het eerste dat ik heb gedaan is mijn profiel een beetje ingericht, want dat was nodig :-)

Hallo Geraldine! Jouw voorstelling gisteren was top! Ik ga meteen aan de slag om jouw tips toe te passen. Duizendmaal dank! Ik blijf je volgen en zal een ambassadeur voor je zijn!


Héél fijn Geraldine, nog eens bedankt voor de leuke sessie gisteren. Ik ben alvast van start gegaan op LinkedIn.


08.05.2019 | Unizo Limburg presentatie (besloten event)

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x