08.03.2020 | Female Founders Event - Huis van Ida

Tijd en locatie

08 mrt. 14:00 – 17:00
Huis van Ida, Brusselsestraat 141, 3000 Leuven, België

Over het evenement

Connect Create Collaborate. 

Een middag vol ontmoetingen, verbinding en inspiratie. 

Wij werken samen met enkele topdames om dit event tot stand te brengen.


Wat mag je verwachten?

Dit netwerkevent is de samensmelting van een gezellige zondagmiddag en een netwerkevent waarbij je geïnspireerd en vol nieuwe energie naar huis gaat.


Geraldine van b-iconic is social media & event coach en helpt ambitieuze fempreneurs om hun zichtbaarheid te boosten. Onze zichtbaarheid -zowel online als offline- is steeds belangrijker en hiervoor is Geraldine de ideale partner. Haar sessie zal opgebouwd zijn rond de kunst van het netwerken zowel offline als online. Ze geeft jullie tips en tricks om connecties te leggen met interessante partners en geeft een antwoord op jullie meest prangende vragen.


Geertje van Choose Life is holisitisch therapeut en geeft een workshop self-awarness. Zelfbewustzijn is een zeer belangrijke pijler binnen het ondernemerschap. We staan stil bij 'the why' van je passie. We keren terug naar binnen om daarna te schitteren on the outside.


Femke is oprichtster van Huis van Ida en gastvrouw van dienst. Naast haar liefde voor muziek is zij geboeid door het verbinden van verschillende mensen. Zij zal jullie ondersteunen èn voor een leuk muzikaal intermezzo zorgen waarbij verbinding en vooral plezier centraal staat. 


Naast de verschillende inspirerende sessies zal je de kans krijgen om elkaar beter te leren kennen via enkele één-op-één momenten. De plaatsen voor dit event zijn beperkt aangezien kwaliteit primeert op kwantiteit. Hierdoor ga je naar huis met een duidelijk beeld van de aanwezige dames en hun zaak. 


Thee & Taart

De versnaperingen op dit event worden verzorgd door lokale vrouwelijke ondernemers.

Uiteraard houden we hier rekening met een aanbod voor iedereen. Geef jouw voorkeur (vegan,vegi,..)  of allergie gerust door bij inschrijving zodat ècht iedereen kan genieten van een heerlijke namiddag! 


Ben jij een Female Founder en wil jij graag op een fijne, ontspannen èn inspirerende manier gelijkgestemden ontmoeten? Dan is dit het event voor jou! 08.03.2020 | Female Founders Event - Huis van Ida

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x